+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Empreses de producció i titani 24 fàbrica es va establir a Baoji
Dec 07, 2015

Principi d'hivern en el lloc, el rugit de la màquina amb una soldadura

Construcció en ple apogeu en la xarxa d'Occident

-corresponsal Zhang Xuan) Meixian rei riu ciència i tecnologia Industrial Park de Baoji - vall de titani de Xina (est) Kaijian menys d'un any, atraure 24 habitatges titani processament empreses de producció es va establir, a partir de finals d'octubre ha titani pioner, Rong font, processar 6 empreses amb èxit posat en producció. 2 habitatges depurant equips, altres empreses són també accelerar la construcció i adquisició d'equips, es posarà en funcionament abans de finalitzar l'any. material de titani 24 empreses de processament després de tot, el valor de sortida anual de iuans 41, beneficis i impostos 3.7 iuans, per resoldre el problema d'ocupació de més de 5000 persones.

Baoji - vall de titani de Xina (est) es troba en Comtat Mei rei riu parc Industrial, projectes una inversió total de 21.38 milions de iuans, principalment en el processament de titani i producció, producte línia cobertes de placa de titani, titani, filferro de titani, barra de titani, perfil de tub de titani de processament, equips mèdics de titani d'aliatge, equipacions esportives, fabricació d'equip i altres camps.

Per la Baoji - Xina vall de titani per crear món famós, amb trets distintius i avantatge competitiu de Nacional nou tractament material i equips d'alta gamma fabricació base industrial d'alta tecnologia, desembre 2013 govern municipal determina Meixian rei riu Industrial Park Localització de Baoji - Xina vall de titani (est), 2014, Comitè municipal partit, govern municipal es Baoji - columna de construcció vall de titani de la Xina per a la transformació industrial de la ciutat i millorant un del camp de batalla principal quatre. En construcció vall de titani Baoji, Xina (est), ciutat clau nivell demostració Meixian Comtat de Chang Xing, gestió integral de la convergència de Wei Weihe riu, PA de control ecològic de paisatge i altres grans projectes, la implantació del Park Road, electricitat, xarxa de canonades, subministrament d'aigua i altres projectes de construcció clau més que 20, per l'empresa presta subministrament d'aigua, electricitat, les carreteres, comunicacions , gas i altres serveis bàsics i circulació de primera classe empresarial, suport a servei de serveis financers. Actualment, el parc, hospitals, apartaments personal, edificis d'oficines, hotels, complexos comercials, edifici vall de titani i altres serveis públics les instal·lacions s'han completat l'edifici principal. Persona responsable parc va dir, la comarca sobre la seguretat del servei, la implantació del sistema de responsabilitat, l'establiment del canal verd aprovació projecte i constantment millorar el projecte clau ambiental seguiment de punts i la destrucció de l'entorn d'inversió per al desenvolupament de les persones i coses i crear un ambient de bona inversió. Al mateix temps, l'ús del parc industrial del rei de l'avantatge política del desenvolupament tècnic provincial zona, mobilitzar tot tipus de recursos per construir una plataforma finançament per facilitar el desenvolupament de les empreses amb problemes per oferir un fort suport per al desenvolupament de les empreses

[[JS_BodyEnd]]