+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Impressora 3D Premium tungstè broquet llançaments a kickstart
May 12, 2016

Frankfurt basat en 3D impressió Inici DDDMaterial recentment ha iniciat una campanya de crowdfunding de kickstart per al seu producte més recent: un broquet de la impressora 3D d'un material de tungstè de complement.


La companyia fundadors, innovadors de tecnologia Alemanya, Patrick, Christopher i Philipp van ser inspirats per desenvolupar pròpies broquet impressora 3D després de trobar la insatisfacció amb la durabilitat i imprimir concrecions de filtres de llautó existents, especialment amb materials abrasius filament. Amb el seu nouTungstèBroquet de complement, la posada en marxa de tecnologia és l'esperança d'introduir un més durador, robust i assequible broquet impressió 3D al mercat. La idea de fer seva la tovera de tungstè, un metall dur, rara amb un molt elevat punt de fusió (3422 ° C o 6192 ° F), prové d'ús existent del material en la indústria del plàstic per fer extrusora mor.


Com l'empresa explica en la seva pàgina de kickstart, essencialment escala avall les matrius de extrusora tungstè utilitzades en la indústria de plàstics a la mida d'una tovera impressora 3D estàndard. Christopher Peterwerth explica, "impressió Professional-botigues, serveis de prototipatge i dissenyadors vol oferir als seus clients productes de qualitat a un preu just.


Qualsevol fracassos en la seva maquinària impressió elevar els costos, així que vam tenir la idea de reduir les matrius extrusora de tungstè de la indústria de plàstics a la mida d'una tovera impressora 3D comú. Nostres tungstè Premium broquet era born.andquot; A causa del material força i alt punt de fusió, el broquet d'impressora 3D desenvolupat per DDDMaterial suposadament ofereix diversos avantatges sobre regular llautó o acer broquets, com ara una major eficiència energètica per la seva conductivitat tèrmica; calibratge més estable fins i tot al llarg de llargs gravats; i cap extrem Tremp efectes.


A més, el broquet de tungstè ha estat dissenyat amb un responsable de broquet aplanat per evitar les ratllades i el trencament del vidre impressió llit. Després de molta investigació i desenvolupament, la posada en marxa alemany trobat que tungstè seria el material més beneficiós per a la creació de seu broquet tant en termes de qualitat i preu.

[[JS_BodyEnd]]