+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Anàlisi sobre la tendència de desenvolupament de la canonada de titani a la Xina
May 14, 2016

1, Chinaand #39; fons de indústria s titani icanonada de titaniIntroducció de camp d'aplicació

Des de 1948 el mètode de reducció de magnesi per produir 2T esponja de titani a humana conduïa en l'era de la indústria de titani; encara que la industrialització real va començar en la dècada de 1950, però titani amb gravetat específica lleuger, alta resistència, resistència a la corrosió, baixa conductivitat tèrmica, bona resistència a les altes temperatures, soldadura, no magnètic, bona biocompatibilitat etc moltes característiques excel·lents, ha estat inquietud estès; però a causa dels alts costos de producció, obstaculitzant el material de titani en l'àmbit d'ús industrial a gran escala.


En els darrers anys el progrés de la ciència i la tecnologia de desenvolupament i producció tecnologia fa titani poden ser transformats en productes per a una varietat d'aplicacions en molts camps, després de més de mig segle de desenvolupament, material de titani esdevé aeroespacial indústria indispensable, Marina, petroli, químic, mèdic i altres materials.


Dades de la taula 1 es pot veure...


2, les característiques de producte i procés de producció deTubs sense costura de titani

Com l'actuació de titani pur és similar a la d'acer ordinari, el procés de producció detub de titaniés similar a la de tub d'acer. Tanmateix, l'aplicació de tub de titani ha estat subjecte a les limitacions de cost.


En els darrers anys, amb els canvis del mercat, l'augment de la producció de materials de titani, ocasionant una disminució gradual en el preu de tub de titani, mentre l'aplicabilitat de tub de titani econòmica ha gradualment estat reconeguda per tothom, que fa que l'aplicació de la canonada de seguir ampliant...


Titani existent tecnologia de producció de tubs sense costura madurar, disponibilitat de producte, estabilitat, però per a les necessitats especials de canonada, titani sense costura tub dificultat de producció més grans, com ara el titani i titani aliatge tubs de paret prima, la longitud de més de 14m de longitudtubs de titani; i la producció de tubs sense costura de titani eines, abrasius més, conjunt d'equips, líder al fabricant amb capacitat de producció limitada, cicle de producció és més llarga, incapaç de satisfer la demanda del mercatcanonada de paret prima, un llarg tub, tub són de baix cost.


3, les característiques de producte i procés de producció de titani soldada canonada al nostre país

Basat en les deficiències de la citada tubs sense costura de titani, canonada de titani va néixer. Actualment, la gran escala internacionalcanonada soldada de titanicompanyia té el Corp d'acer japonesos i el Kobe Steel Company, la companyia francesa Valtimet, l'empresa russa VSMPO i així successivament. Al bell mig de 1980, el metall no ferrosos Baoji processament fàbrica va introduir la línia de producció de canonada de titani dels Estats Units. Des de llavors, la història de la producció de canonada soldada de titani no pot ser produïda al nostre país. El principal factor que limita el desenvolupament de la canonada de titani al nostre país és la tecnologia de producció de franja de titani. Fins 2005 Baoji titani accions iniciats, francès Valtimet empresa proporciona tecnologia suport, subministrament de companyia americana Timet de titani amb material de bobina, tres finançat conjuntament l'establiment de Xiand #39; un farynor BaoTi Meite soldat tub Co, Ltd...

Canonada de titani amb el subministrament estable de titani, amb un descens més el cost de la competència és més intens. Dades Mostra que des del 2008, el titani esponja producció capacitat expansió tipus expansió, accelerar el titani al nostre país amb el ritme de la construcció de la línia de producció, en titani amb matèria subministrament situació està canviant ràpidament i Chinaand #39; s energia nuclear construcció planificació s'espera per estimular la.


Des de 2008, la Xina marxen un boom titani fort canonada linia inversió... Es pot predir, canonada de titani Costa avantatge, condueixen a la canonada de titani futur parcialment substituiràTubs sense costura de titani.


4, les perspectives de desenvolupament de l'altre tub de titani


Producció i desenvolupament de gran diàmetre 4.1 calenta extrusionatstubs d'aliatge de titani

Amb el desenvolupament de l'economia, s'accelera el desenvolupament de petroli i gas de perforació i explotació, i l'exigència de calenta extruït tub el diàmetre grancanonada d'aliatge de titanien pous de petroli, geotèrmica i natural gas també s'incrementa.


Actualment, els Estats Units es mmx26mmx2600mm (48-610) de Ti6Al4V-Ru aliatge tubper geotèrmica,canonada de perforació oceànica, tub 650mmx RMI (22-25) mmx350000mm llarga Ti3Al2.5V-Ru aliatge utilitzat per l'explotació del petroli estranger; vertical Norwayand #39; s Nordsee plataforma de perforació de tub és 600mmx25mmx15000mm de tub d'aliatge Ti6Al4V Eli...

4.2 producció i desenvolupament de tub de titani

El titani tub R andamp; D procés és relativament lent, només les empreses d'Estats Units mitjançant extrusió i mètode de dibuix, productes quadrat, rectangle, triangle, oval i una varietat de formes de titani tub i convertit en una de les worldand #39; producció s d'empresa de canonada de titani. A causa de l'aliatge de titani en temperatura formant amb anisotropia, resistències de deformació plàstica, extensió taxa és limitada, la dificultat de formant springback i uns altres trets notables. El procés de flexió de titani és molt complexa, per aquesta raó, limitar el desenvolupament del tub de titani. Aplicació de tub de titani...


conclusió 5,


D'una banda, amb la millora de la transformació tècnica de fàbrica d'esponja de titani, promoure millorar l'eficiència, el cost d'esponja de titani també es reduirà, que directament dirigir per reduir el cost de transformació material de titani, promoure l'aplicació de mercat de material de titani. D'altra banda, la recuperació de la línia de producció de titani residual millorar, es reduirà el cost del material de titani, en comparació amb altres materials de la canonada, el preu de la canonada de titani serà avantatge competitiu més...


En la canonada de titani, amb titani amb l'establiment de la línia de producció, amb la millora de processos producció de titani, constant millora de la qualitat dels productes de la franja, la canonada de titani mateix reduir el cost de producció, estabilitat de preus; ambtub de titani de soldaduraaugment de la qualitat, més voluntat ampliar la quota de mercat de canonada de titani i canviar gradualment l'ús dels tubs sense costura de titani.


[[JS_BodyEnd]]