+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Baoji High Tech zona per construir un nou xinès titani Vall
Dec 07, 2015


Quan vostè pren una iPhone6 a la mà, vostè no pot pensar que els 44 cargols en la producció de Baoji de titani fet de titani. En l'actualitat, Baoji zona alta tecnologia té un nombre de titani processament empreses per participar en el cargol de titani, de fabricació ha convenir a un proveïdor material del mòbil de Poma. I com primer nou material indústria demostració del país base, Baoji Hola tecnologia zona es van reunir més de 400 compromesos amb el titani i titani aliatge producció, transformació i desenvolupament de les empreses, els comptes de producció de titani per aproximadament un 85% de la producció total del món, que representa un 15% de les exportacions del món, que és molt llarg gaudit la reputació de la vall de titani de Xina. La posició de nucli de la indústria de titani en el poder de preus internacional i nacional.

-titani ha estat l'espai conegut del món materials metàl • lics de metall, metalls i estratègics, és un país fort ha de ser l'inevitable.

-Baoji té dues contribucions destacades a la Indústria Metalúrgica de la Xina ". Indústria de titani d'avui s'ha convertit en la indústria de patrimoni està escrivint una nova targeta Baoji. Segons les estadístiques, 2014 Baoji titani indústria base s'espera que ingressos vendes d'indústria de titani de 3,3 milions de iuans, el Baoji high tech que zona s'ha tornat a casa i a l'estranger que a la indústria de titani es dóna prioritat a, l'extensió de tungstè i Molibdè, Tàntal, niobi, Zirconi Hafni, metalls preciosos diluïdes recerca i desenvolupament, processament, base de les vendes. La formació de titani completa "titani esponja titani lingot forjant - titani - titani parts de titani i equips" cadena de la indústria de processament. En titani, amb aliatge de titani, titani i pols d'aliatge de titani, equips de titani, Zirconi, Hafni, escala de Tàntal, niobi i altres sèries de direcció. Formant una sèrie de productes, com el main line de material de titani, la línia principal del productes, aeroespacial, equips mèdics i titani, etc..

-2020, clúster de indústria Baoji titani donaràs ingressos vendes anuals de 1000 yuan, una producció anual de 2000 tones de titani grau nuclear, 500 tones de productes de zirconi grau nuclear i 500 tones de zirconi industrial. Baoji veritablement esdevindrà material nou líder del món i la indústria d'alta tecnologia base a la Xina. Zona alta tecnologia Baoji serà titani material indústria innovació nodes de la xarxa del món, el més gran escala domèstica i la producció de clúster base, marca de Xina titani vall de Baoji serà renom mundial.

Productes de titani Vall acabarà al final de l'acord signat inversió 188

2015 conferència anual de titani de Xina i titani indústria desenvolupament Fòrum - vall de titani de Xina (Baoji) productes Fira va acabar el maig 23 a la tarda, els expositors d'Expo el nombre de 2,3 milions de dòlars, un total de 188 comerç i inversió projectes de cooperació signat, l'import total de 9.83 milions de iuans.

-aquesta trobada convidat el nombre de participants per trencar a través de 1000 persones, empreses estrangeres i negocis importants clients 800 persones. Expo va durar 3 dies, el nombre de visitants a l'exposició d'uns 2,3 persones, dels quals més de 10 comerciants russos i estrangers per visitar l'exposició. Grup de BaoTi com la unitat d'amfitrió, mostrar els productes que cobreixen la cadena tota indústria de titani.

-l'Expo, signat un total de 188 projectes d'inversió, l'import total de 98,3 yuan. Entre ells, 26 projectes d'inversió, total d'inversió de yuan 57.5; 162 comerç projectes de cooperació, volum de yuan 40.8 el comerç. Aquests projectes cobrir l'aviació, espai, oceà, vaixells, armes, química, metal·lúrgia, energia elèctrica, farmacèutica i esportives i altres àmbits

4500 metres de profunditat tripulat submergibles petxines - recerca independents de la Xina i el desenvolupament en fàbrica BaoTi

El primer ocupades closques esfèriques pel nostres desenvolupament propi 4500 metres submergibles, Reservats a BaoTi grup d'inspecció de la fàbrica. Aquesta marca el nivell de la 4500 metres de submergible tripulat de la Xina ha arribat al nivell dels països desenvolupats. 10 de setembre de 2015, per l'Acadèmia xinesa d'enginyeria, societat de classificació de Xina i Universitat de Zhejiang i altres col. legis i universitats, l'equip d'experts per dur a terme una gamma completa de tripulats prova closques esfèriques. Després de la inspecció, grup d'experts van acordar que casc tripulat esfèric, forja, propietats de closques esfèriques i gas aigua estanc dens resultats compleixin els requisits d'especificació, a través de la inspecció de la fàbrica.

Segons BaoTi grup recerca submergible grup líder Jia Shuanxiao, la closca esfèrica tripulat per complet titani, amb un pes d'un total de 3 tones, és actualment capaç de produir màxima closques esfèriques tripulat, la fàbrica de càstings gran acabarà dependència a llarg termini de la Xina sobre importacions situació.

Segons els informes, el submergible tripulat shell esfèric és el busseig és la part central, membre Silent Hunter és l'aigua sota diversos milers de metres de l'obra completa en aquesta cabina tancada. El disseny i fabricació de relació entre la seguretat de la navegació


El 25 de maig de 2015, primer domèstic 4500 metres pressió submergible tripulat profunda casc de la Xina en el vaixell de Luoyang Material Research Institute. La closca de pilota i el "drac", la mida de casc de pressió del tot, es va informar que "drac", és el titani d'aliatge closca atapeït de pressió per a la fabricació de rus. A causa de la dificultat d'aliatge de titani soldadura procés, Rússia en aquest sentit, el líder mundial en aquest àmbit, després Rússia només ha fet closca de pressió de aliatge de titani de nuclear submarines。

En el mateix tipus de germà petit "drac" és primer a nivell nacional. A 25 de maig, primer submergible de 4500 m tripulada de Xina tripulat closca esfèric, en el 725 de la fàbrica, els 4500 metres de l'equipament clau el submergible tripulat, un gran pas endavant.

Ti80 és la Xina el 1985 a Ti6211 nord-americana sobre la base de desenvolupament de la batiscaf utilitzat a prop amb aliatge de titani alfa, amb moderada intensitat, alta duresa, resistència a la corrosió, soldabilitat i bon rendiment, ha estat àmpliament utilitzat en el camp de l'oceà. La càpsula espacial tripulat és el nucli més important de la submergible 4500 metres tripulats. És la part més important de la localització de l'equipament clau el submergible 4500 m tripulat.


[[JS_BodyEnd]]