+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
"Baoji tocar Forte - vall de titani xinès" per accelerar el desenvolupament d'escaneig
Dec 07, 2015

-titani i titani aliatge indústria és un dels nou clústers industrials de la ciutat, l'any passat, la ciutat d'avanç de cohesió Baoji, Xina, el valor de la producció total de 330 iuans, per aconseguir un desenvolupament constant de l'objectiu de mantenir més que la taxa de creixement del 10% del PIB de la ciutat.

-Aquest any, el "Baoji - Xina titani Valley" una vegada més sonava la botzina per accelerar el desenvolupament de la navegació de patents de la indústria de titani nacional i el desenvolupament de l'àrea d'experimentació, el desenvolupament de la indústria de titani dibuixar un

-"mapa del tresor"; en el futur pròxim, iniciar la construcció de supervisió de qualitat de productes de titani i centre d'assajos, augmentar la vall de titani en el desenvolupament industrial de la principal potència i el dret a parlar. Nostra ciutat activament guia d'empreses de titani per enfortir la recerca científica, desenvolupar el mercat, estendre la cadena industrial, impulsar la qualitat més gran i millor de la indústria de titani.

Dibuixar un mapa del tresor "-navegació de patents"

-indústria de titani té només 400 patents, de comptabilitat només el 9,9% del país, menys que la seva quota de mercat de 1/8, en el qual les empreses locals en Baoji només s'aplica per més de 200 peces de patent. "Això vol dir que no coincideixen amb el nivell de recursos patents en la indústria de titani Baoji i el seu estatus en la indústria, la força de la indústria de titani patent hauria de promoure urgentment". Titani i materials metàl lics rares indústria aliança Vicesecretari general, Baoji high tech zona, Sotsdirector Wang Jingqing dir que la indústria de titani és una tecnologia típica indústries intensives, indústria de titani en el desenvolupament de la manca de suport de la tecnologia de patent, està obligat a afectar el desenvolupament industrial. I la ciutat per construir la navegació patents de la indústria nacional titani i el desenvolupament de l'àrea d'experimentació, ha de resoldre aquest problema.

La responsabilitat principal el desenvolupament de la navegació patent i desenvolupament de la indústria de titani és utilitzar recursos patentar informació i anàlisi de patent com a base i per guiar i donar suport al desenvolupament científic industrial mitjançant l'ús de la patent de la innovació tecnològica, innovació de producte, innovació de l'organització i innovació del model de negoci. Si la indústria de titani és un gran tresor, llavors patent navegació és com un mapa del tresor, es pot dir "excavació tresor" on hi ha trampes, on hi ha una gran riquesa.

-la indústria de titani a la nostra ciutat és un de la primera àrea d'experimentació 8 navegació patents. Des de setembre de 2013, l'Oficina Estatal de la propietat intel·lectual ha estat formalment establert, té el status quo de la indústria de titani en nostra ciutat, el camí de desenvolupament i així successivament per a posicionament precís. La primera fase dels resultats no només per l'Oficina Estatal de la propietat intel·lectual de la positiva, sinó també al desenvolupament de la indústria de titani a la nostra ciutat ha jugat un paper actiu a l'orientació. Gràcies al suport de la innovació científica i tecnològica, per construir una plataforma per a la indústria, investigació i altres iniciatives per guiar les empreses per introduir els productes d'alta gamma, millorar la competitivitat bàsics, alguns nous productes, noves tecnologies han descobert. L'empresa Baoji Euràsia R & D i producció de pes lleuger, alta resistència i temperatura alta resistència del rotor tipus avions titani aliatge marc, la formació d'una producció anual de 80 anys en la formació de 5 titani rotor fulla capacitat de producció, ingressos vendes 1,5 iuans. A més, un nombre de producció de titani de petites i mitjanes del casc d'aliatge de titani, clip de titani de mur de cortina de vidre, closca de marcapassos de cor de aliatge de titani, titani nou aliatge artificial articulacions i altres productes, no només productes importats, alternativa a similar, sinó també d'exportar al mercat internacional.


[[JS_BodyEnd]]