+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Responsable dels homes britànics va caure amb placa de titani per remodelar el crani per restaurar l'aparició del crani
May 09, 2016

Zhuangao en línia internacional: segons el britànic andquot; diari Mailandquot; 27 d'abril s'informa, un home de 32 any d'edat a Anglaterra desembre 2012 a Koh Samui, Tailàndia viatges, accidentalment des la tardor de balcó, va perdre gairebé la meitat del crani. Uns dies enrere, amb l'ajuda deplaca de titani, l'home finalment restaurada l'aspecte antic, que vol trobar una bella dona.


Un home anomenat Lee Charlie (Lee Charie), de hertfordshire. Segons els informes, Charlie va caure del balcó uns 6,7 metres des del terra.


En aquell moment, Charlieand #39; s responsable va ser greument danyada, coma complet durant dos dies, no hi ha cap senyal de vida. Després el rescat amb èxit de Charlie, per tal que el seu cap per recuperar, el metge va haver de prendre la part del crani Charlie. De llavors ençà, Charlie semblava un cap es andquot, va caure flatandquot; el general. No obstant això, 16 mesos més tard, va ser finalment capaç d'instal·lar latitani al crani. Ara, des de fora, pot no ser clarament vist que ell havien estat ferits. Escapar després Charlie va dir, ara el seu desig és casar-se amb una bella dona, una vegada més en la loteria.


S'informa que titani s'utilitza generalment en el cos del transbordador espacial o avions. Amb aquesta finalitat, Charlie conduïa en seu nou sobrenom transbordador espacial headandquot;. Segons els informes, l'ús decrani de titaniCharlie crani cost d'aproximadament 900 lliures (uns 9451 iuans), la necessitat de passar uns dies de temps. (Lin Xi)


[[JS_BodyEnd]]