+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Preu competitiu i polvorització catòdica objectiu d'alta qualitat
Jul 23, 2016

L'objectiu de recerca cal considerar el elèctric, magnètic, reflectància color aspecte i..., l'empresa per a les diferents necessitats dels clients, desenvolupar material adient i processos, com ara material metàl·lic fundició fosa, forja, rodant i processament de tecnologia; material ceràmic utilitzat a la producció de pols, sinterització, calenta premsat sinterització, calenta i així en els pressió sinterització, oxigen enriquit sinterització), processament de tecnologia;part de l'aliatge especial a causa de requisits d'uniformitat de component hauria de ser més ús de la tecnologia d'aerosol, l'objectiu que en controlar la microestructura, com ara la mida del gra i textura (textura) i fase control per assolir producte requisits del client. Adhesiu conductiva és un productes personalitzats, recerca i desenvolupament necessita per a clients individuals amb pantalla diferents paràmetres d'impressió i crema de condicions, el disseny de formulacions diferents, per tal d'assolir els requisits de la producció en massa.

R andamp; Objectiu de metall: equip D: buit fusió forn (VIM) forja i rodant equipmentDifficult fos metall i ceràmics objectiu: plomall buit (VIGA), calenta premsat sinterització forn (HP), calor són pressió sinterització forn de sinterització enriquit forn (maluc). Etc... Silici cristal·lí cèl·lula solar conductiu adhesiu (Yin Lvjiao) investigació i desenvolupament, a més de la producció de material adhesiu conductiu, preparat cèl·lula solar és llest línia experimental, verifiqueu sempre l'actuació de la sortida del producte i proporcionar rapidesa clients productes personalitzats. Check.ProcessThe objectiu de fusió, fosa, forja el procés. En la producció de fosa forn, després del càsting en lingot, llavors l'alta velocitat forjant la màquina d'objectiu embrió formant, la inducció d'alta velocitat i finalment al cotxe de microordinadors (mòlta) màquina de processament a la demanda d'atenció al client d'estil de producte.

El principal avantatge competitiu: completar el sistema de recuperació de refinació, reduir eficaçment el cost material. Productes amb contingut d'oxigen baixa, cap residu. Alta puresa importar matèries primeres, per assegurar que l'eficiència espetec. Microestructura de gra fi. Diversificació de forma del producte. Calenta premsat ChengAfter pre premsada de pols ceràmics i metall aliatge, alta temperatura i alta pressió s'utilitzen per fer la. El principal avantatge competitiu: passat. Ceràmica i metall d'aliatge alta densitat relativa de destinació. Personalitzats de recerca i desenvolupament. Flexible Unió processThe d'aplicació del procés de tractament de metall únic, per evitar la tradicional xapa de metall d'alt cost d'esquitxada i inconvenient, especialment per aplicacions objectiu conjunta de grans dimensions, és la millor opció. La principal avantatge competitiu: servei conjunta destinació diversa - diversos tipus de metall i ceràmica, objectiu de l'òxid;


Portada engageable materials són més de 100 espècies. - l'expansió de la vinculació de grans dimensions està especialment indicat per futur gran més de 10 generació orientar la mida pot ser TFT-LCD. Perfecta precisió per ultrasons equip de prova - prou per garantir la fiabilitat de la qualitat de la Unió. Producció i fabricació de solar conductiu adhesiveThe Inorgànica en pols, pols de vidre i dissolvent orgànic, totalment barreja, mescla i dispersió i finalment al lliurament de producte acabat i altres operacions d'envasament. Principals competitiu avantatge: fort R andamp; Equip D, desenvolupament de fórmules ric, ràpidament pot tractar amb problemes d'atenció al client. Producció seriada, per satisfer les necessitats del client. Estricte control de qualitat i instrument d'anàlisi multivariant, pot mantenir la producció d'alta qualitat. Metalls preciosos refinació processThe diverses formes de la baixa puresa dels metalls preciosos, l'ús de químic substitució i precipitació electrolític, refinació i purificació.

Control de puresa major avantatge competitiu: alta. Alt rendiment. Inducció d'alta freqüència fusió processUsing alta velocitat fusió tecnologia, aliatge especial desgast resistent i resistent a la corrosió, fusió vinculació revestiment de propietats d'alta resistència d'acer, formant tant resistència al desgast i resistència a la corrosió de doble tub metàl·lic, atendre a les necessitats del mercat formant tot tipus d'ús dures. Grans avantatge competitiu: alt desgast resistents, d'alta aliatge dual resistent a la corrosió material pipa i cargol grup subministrament. Procés únic, lliurament ràpid, qualitat i estabilitat. Equip de professionals de recerca i desenvolupament disseny i anàlisi capacitats, per ajudar clients de forma ràpida i efectiva resoldre el problema.


Inducció buit fusió aerosol de gas (VIGA) processIn buit medi ambient, la pols d'aliatge va ser produït per polvorització després fosa de gas. Uniformitat de composició principal avantatge competitiu: metall aliatge en pols. Contingut en gas baixa de pols d'aliatge de metall. Política de qualitat qualitat assuranceXinke per andquot; orientada al client, la millora contínua, la recerca d'excel·lència, el desenvolupament sostenible dels productes verds de baix substancesandquot nociu;. Tots els procediments de control de qualitat es basen en el sistema ISO9001 i QC080000, de l'alimentació i el procés per a producte acabat tot el procés de seguiment, per assegurar que la qualitat dels productes totalment complir necessitats del client.

A més de la vigilància de la superfície del sistema i a través del mesurament i anàlisi de les dades quantitatives de l'instrument per garantir la qualitat del producte. . Equips de control de qualitat: en l'examen de física, amb instruments com CMM de mesura de precisió volum mesurar instrument, la segona altímetre element, mesurador de duresa, instrument rugositat. En l'anàlisi de materials químics, amb major ordre instruments d'anàlisi com l'ICP-OES, analitzador de luminiscència, cromatografia ion, que l'instrument de mesura de superfície, analitzador d'oxigen i nitrogen, analitzador de mida de partícules, anàlisi amb raigs x element mà, microones digestor, microscopi metallographic i onISO així i altres relacionats amb normes de control de qualitat: ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, QC080000

[[JS_BodyEnd]]