+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Luxació desenvolupament porta nova esperança
Dec 07, 2015

la cadena de la indústria de la indústria de titani a la nostra ciutat és relativament complet, però en vista de l'estructura, més de la meitat de l'empresa principal de l'empresa es troba en el mig arriba de la indústria disposició cadena no és equilibrat. Valor afegit producte resultant és baixa, l'empresa és una competència ferotge i altres temes pendents per tal que els professionals tenen un mal de cap. Liu Qiaoyan és un d'ells, com a gerent general de la Baoji Lixing titani Industry Co, Ltd, amb els anys, sempre va pensar la ciutat hauria de promoure el desenvolupament de la luxació de petites i mitjanes empreses, establir relació de desenvolupament cooperatiu, accelerant l'equip de titani, material de titani profund esforços de desenvolupament de producte, de processament formen productes diversificats i la diferència de l'estructura de producte, per aconseguir el màxim benefici.

-avui, si els departaments de gestió pertinent o més i més empreses tenen una ressonància amb Liu Qiaoyan. En desembre de 2013, l'Ajuntament determina "Baoji - titani Xina Vall" situada al est Meixian rei riu Industrial parc. A l'inici de la construcció del parc, en la selecció de projectes d'inventiva, com possible introduir competitivitat tradicional i feble de titani indústria projectes, però la mirada en el camp d'equips mèdics de titani d'aliatge, esports equip, equips, fabricació, militars, etc.,. Un dels més notables BaoTi nombre d'element de món de golf d'aliatge de titani més gran de Àsia projecte de línia de producció d'equips d'esports. Aquesta inversió total projecte de 6 yuan, la principal producció de titani aliatge golf equips sèrie productes, així com construcció centre de r + D, etc., després de la finalització del projecte pot aconseguir 15 yuan de valor de la producció industrial.

-Aquest any, la introducció de Parc de Shaanxi stent biològica Technology Co, Ltd equips Àustria importat, principalment la producció de tija conjunta de aliatge de titani mèdica i forja de precisió pròtesi, planeja una capacitat de producció anual de 50 milions de peces. El projecte a causa de la tecnologia avançada, productes de la companyia ha d'obrir la força mercat internacional, anys 200 milions a 300 milions de dòlars d'exportació, esforços seran "stent" per construir un conegudes marques internacionals i líder de la precisió de maneta conjunta domèstic mecanitzat indústria està desenvolupant ràpidament.

-al començament de l'any nou, parc amb activitats "milers de paquet de quadres agafar milers d'empresa familiar" com una oportunitat, positives per a les empreses i projectes per a resoldre problemes i ha ajudat a Rong font titani indústria, nou nuclear, indústria Xing Yu canonada, noves empreses de procés de titani per millorar el finançament de préstecs procediments, la coordinació de la prestació de 60 milions de iuans. Esforçar-se pel yuan projecte de càsting de precisió d'aliatge de níquel de gran titani, projecte de línia de producció de material de níquel de titani lluny de Teng i altres projectes industrials, situat a 4, amb una inversió total de yuan 1.63. Al mateix temps, ajudar les empreses a millorar, agafar la carretera a les característiques de desenvolupament, guiar-los en dispositius mèdics, reimplantar en humans, química, Marina i altres àmbits per trencar a través de les dificultats tècniques, d'obrir nous mercats, fer la indústria de titani.


[[JS_BodyEnd]]