+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
"alta tungstè repetidament", el rebot en general
May 12, 2016

Recentment, la andquot alt tungstè repeatedlyandquot; el rebot en general.


Recentment, la andquot alt tungstè repeatedlyandquot; el rebot en general. Negoci agència preu Monitorització Mostra que a partir del 2 de desembre, fàbrica de concentrat wolframita preu 55500 iuans/tones, un rècord de baixa preus rebot 8.82%; paratungstate d'amoni (APT-0) ex preu de fàbrica és aproximadament 86500 iuans/tones, un rècord de baixa preus rebot 10.66%; 70# ex preu de fàbrica de sobre $107750/tones de ferro, un preu baix històrica rebot 2,38%. En general, s'ha subratllat tungstè mercat de valors rally, la confiança del mercat.


Empresariat branca d'acer ho pengen Sheng creu que el preu actual de tungstè botar alt, principalment per prèviament el Ministeri de la terra i els recursos de metalls rars Shouchu expectatives i especificació de requeriments de mineral de tungstè, prospecció de dret de la mineria de l'impacte positiu de la política, provocant tungstè Mines limitada producció, producció.


En definitiva, el mercat spot dels recursos de productes de tungstè reduir, va fer pujar el preu. Tanmateix, preus de concentrat de tungstè lineal negre de rebot, només per promoure les aigües avall fosa planta d'amoni paratungstate preus pujada, preus d'aliatge de ferro de tungstè tancada però impuls és limitat. Això és principalment per a la fundició dels productes intermedis de paratungstate d'amoni, el preu del mercat matèries és sensible, va recuperar el mercat i tungstè concentrats són bàsicament els mateixos. I per ferrotungsten productes. El mercat d'acer especial per la crisi de mercat d'acer, contracció de marge, preus de contractació, resultant en les comandes de fàbrica ferrotungsten terminal encara està deserta, el preu és de difícil recuperació eficaç.I de l'anàlisi tècnica, tungstè concentrat i amoni paratungstate i ferrotungsten el coeficient de correlació llarg termini respectivament 0.980 i 0.947, 100, el coeficient de correlació és es van mantenir en més de 0,96, indicant que bàsicament mantenir relació preu sincrònic. Però l'índex de preus de la comunitat empresarial des del punt de vista, a partir del 2 de desembre i tungstè concentrar-se amb l'índex de preus de mercaderia de paratungstate d'amoni per 11,9, concentrat de tungstè i índex de preus de productes bàsics de ferrotungsten era 75.93. Així, els preus de concentrat de tungstè de rebot, en gran mesura va impulsar el mercat de paratungstate d'amoni i per guanys limitats.


D'altra banda, abans de la manifestació, el descens del tungstè preus més grans, preus de concentrat de tungstè va caure 18.40%, paratungstate % de 21.36 d'amoni va caure (APT-0), ferrotungsten va caure un 12.84%, així que el rebot exagerat, per abans la decadència, és encara una gota en la galleda, preus de mercat encara per davall del punt d'equilibri, la supervivència de l'empresa segueix sent difícil.


Segons la periodista, a presents Jiangxi empresa apta 95000 yuans per tona preu d'oferta, també hi ha empreses oferta preu de 85000 iuans/ton, pel preu de mercat és més caòtic, principalment per discutir la transacció.


Ho pengen Sheng, va dir que el mercat de tungstè actualment té en efecte en la fase de rebot del mercat, les empreses són també feliços per veure el mercat de rebot, però segons demanda terminal recessió i el cost de producció de l'àmbit empresarial, empresa per al mercat de tancar un acord el preu més prudent, els compradors s'abarateix el preu compra fenomen també va augmentar , la facturació de mercat més que un únic debat, s'espera que el desembre de tungstè preus continuen mantenir la tendència ascendent, però hi ha un fenomen ciutat de preu a poc a poc es va estendre i, en general. Poc després de pujar els preus de tungstè espai es redueix i concentrar-se o pic de 60000 iuans/ton, APT-0 de 92000 iuans/ton, ferrotungsten en 110000 yuans per tona.[[JS_BodyEnd]]