+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Patates noves en titani d'extrem alt o atenció de mercat de Materials de construcció
May 14, 2016

Un material de titani d'alta resistència a alta temperatura, baixa temperatura resistència, resistència a l'àcid, àlcali resistència, força alt, baixa densitat i actuació excel·lent, ha estat àmpliament utilitzat en la indústria aeroespacial i altres camps.


Nous materials com una de les countryand #39; indústries emergents s suport clau, jugar un paper important en l'actual ronda de econòmica reestructuració, mentre el titani d'extrem alt com un membre important del nou material, donarà pas a una nova ronda de l'espai de desenvolupament. S'informa que el nou invent de la Universitat de Keele, Alemanya,un aliatge de memòria de titani de níquel, la deformació pot arribar a desenes de milions de vegades es no dividirà, seu excel·lent comportament torna plom a l'atenció de titani d'alta gamma.


En el camp de l'Enginyeria oceà, incloent-hi construcció naval, dessalinització d'aigua salada, petroli oceànica i explotació de gas, utilització d'energia oceà es augmentar la demanda de titani d'extrem alt, especialment vaixell indústria manufacturera per portar una major imaginació, incloent-hi construcció naval incremental demanda i quantitat d'unitats de titani van representar rampa.


En el camp de l'automoció, automoció està movent cap a l'etapa de desenvolupament de la força pes lleuger, alta, alta qualitat, pes lleuger, en la composició de material automòbil de la proporció de increment progressiu.


Material de titani d'alt rendiment es refereix principalment als productes d'aliatge de titani produïts després de la tramitació d'esponja de titani o titani d'alt rendiment, i la seva gamma d'aplicació abasta molts camps.


Actualment la tecnologia de titani d'alta gamma amb estatus alt mercat monopoli, restringint Chinaand #39; titani d'extrem alt s actual utilitzant l'escala i l'abast, però a la Xina, fomentar una nova ronda d'actualitzar l'estructura industrial, titani d'extrem alt volta va atreure una nova ronda de la demanda.

Yang Yang de l'aliatge ferro en línia 2015.9


[[JS_BodyEnd]]