+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
L'àrea d'experimentació gradualment establirà un sistema de navegació de patents
Dec 07, 2015

A partir d aquest any, l'àrea d'experimentació gradualment establirà un sistema de navegació de patents, la formació de govern, indústria, empreses i institucions del tres vincle patents navegació operació mecanisme, la introducció de polítiques de suport de navegació patents per promoure la innovació de tecnologia de navegació de patents, organització d'investigació de tecnologia principal, per establir el fons especials per promoure la recerca i desenvolupament, explorar la formació del Consell de govern , promoure la col·laboració indústria, la participació empresarial en la introducció de formació, per crear titani i aliatge de titani indústria talent piscina, millora industrial.

Sistema ideal per establir el dret a dir

Obert "Baoji planificació Nacional construcció base industrial alt-tecnologia i desenvolupament pla", "Baoji - Xina titani Valley" té un posicionament clar: el clúster de indústria "Baoji - Xina titani Valley" per crear un món domèstic, famosa primera classe, amb diferents característiques i avantatges competitius de la indústria d'alta tecnologia nova base. Com la base industrial, "ha Baoji - vall de titani de Xina no només per tenir avantatges de l'escala, és un líder en la indústria cap endavant, el desenvolupament industrial del pilot, en el desenvolupament de la indústria té una veu important.

Per millorar encara més el desenvolupament de la indústria en el desenvolupament de titani en l'habilitat de líder i el dret a dir, promoure la reestructuració industrial i millorant, per assolir la innovació i el desenvolupament, aquest any, la ciutat s'accelerarà la construcció de titani Nacional productes qualitat supervisió i inspecció del centre. Actualment, els treballs preparatoris proves de centre és a punt de finalització, començarà la construcció en un futur proper.

·

supervisió i centre d'assajos en 2016 aconseguirà la funció global, amb la possibilitat de realitzar proves serveis i anàlisi de material nou d'extrem alt i proves de recerca, la capacitat anual de proves de més d'una mostra de 30. En facilitar testatge de producte, millora tecnologia, disseny de processos i altres serveis, pot resoldre els problemes de petites i micro empreses del cúmul, millorar la competitivitat industrial i producte normes de fabricació i promoure el desenvolupament i perfeccionament de les normes de tecnologia industrial.


[[JS_BodyEnd]]