+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Diòxid de titani d'aigües residuals tractament innovació tecnològica donarà lloc a la indústria en una nova Era
Dec 07, 2015

La contaminació ha estat la producció de diòxid de titani d'elaboració ha estat el desenvolupament de la indústria, com resoldre aquest problema, ara té un important avenç tecnològic.


La contaminació ha estat la producció de diòxid de titani d'elaboració ha estat el desenvolupament de la indústria, com resoldre aquest problema, ara té un important avenç tecnològic. El matí del 14 de juny, va llançar la benedicció de la nova diòxid de titani Co., Ltd. Ningbo diòxid de titani àcides aigües residuals gestió integrada del recurs de revisió experta projecte de reciclatge se celebrarà a Ningbo Zhenhai significa el projecte esdevinguin veritat, la producció d'aigües residuals de reciclatge, per aconseguir beneficis mediambientals, benefici social i prestació econòmica per l'equilibri. Segons l'Associació de protecció del medi ambient industrial de la Xina, vicepresident Chai Zheng i va dir als periodistes, diòxid de titani és considerat millor actuació del món de la pintura blanca, àmpliament utilitzat en recobriments, plàstics, tinta d'impressió, cosmètics i altres indústries, el consum de 24.8 tones de 1999 a 243 tones el 2014, la taxa anual de creixement compost de més del 17%, era molt superior al creixement del PIB.


Nacional indústria química productivitat promoció centre de branca de diòxid de titani, director del centre, el diòxid de titani experts en grup líder del sector Bi Sheng va dir als periodistes, I entre el Guomindang i el Partit Comunista de la Xina té 57 empreses de producció de diòxid de titani, amb capacitat de producció anual de 3 milions de tones, és el país del món més gran de diòxid de titani producció i consum, "producció industrial s'enfronta a prova ambiental i les emissions de procés de producció de grans quantitats de residus d'àcid sulfúric , àcid d'aigües residuals, residus residu i gas residus, contaminació és relativament greu. El projecte iniciat per l'ús general d'empresa i govern projectes d'infraestructura en general mode de BOT, reduir la pressió de funcionament de l'empresa, sinó també per a altres empreses per dur a terme projectes similars, proporcionar experiència de referència.


[[JS_BodyEnd]]