+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Materials de titani en Enginyeria Marina
Dec 07, 2015

Si el desenvolupament de l'economia marí o el desenvolupament de la moderna Marina, la necessitat de desenvolupar una sèrie d'equips marins. La pràctica demostra que els avançats equips marins, submergibles tant equips de producció de petroli i gas aigües profundes o submarins nuclears i altres equips, participen en equips de titani, lleuger, resistència a la corrosió de titani i materials d'aliatge de titani pot per a la realització de l'equipament d'alta eficiència, llarga vida i fiabilitat alta va fer una contribució significativa.

I el moment actual de desenvolupament de titani en Enginyeria Marina. Xina és un país gran de la indústria mundial del titani, que té una recerca de titani relativament complet i sistema de desenvolupament, producció i aplicació, amb capacitat de producció a gran escala i moltes aplicacions de les reserves tècniques, per accelerar el desenvolupament de titani Enginyeria Marina, no només és necessari, però també viable.

En comparació amb acer, acer inoxidable, coure, alumini i altres materials, titani és el tret més destacat és baixa densitat, alta resistència, resistència a la corrosió, però també té la capacitat de resistència a l'erosió d'aigua salada, fragilitat no magnètic, no fred, alta permeabilitat i així successivament, que és fàcil per a formar, càsting, soldadura, així que té una àmplia gamma de diversos Enginyeria Marina.

Titani en Enginyeria de mar pot mostrar la habilitat al màxim però hi ha alguns desavantatges, problemes i digne d'atenció. Enginyeria Marina s'enfronta amb molts reptes, principalment en cinc aspectes:

En primer lloc, en la producció de material de titani.

A causa del alt punt de fusió (1668), la resistència de deformació d'alta temperatura i zona de temperatura de tractament tèrmic estret, és difícil de produir material de titani, especialment les de grans dimensions i material de titani d'alt rendiment. Necessita no només el buit gran fundició forn (arc buit forn, forn de foc fred de feix d'electrons i la necessitat de forta pressió processament equips (màquina de forja, rodant màquina, extrusió, etc.). Inversió de productes de unitat de producció de titani és enorme, fins a 30 ~ 40 milions / tona. Capacitat de producció de material de titani d'equips que les mateixes especificacions d'acer (1633,-16.00,-0.97%) és un considerable o equips més, i la seva sortida i equipament utilització és només un dels seus desenes, condueix a alts costos de producció.

En segon lloc, en el disseny de producte.

Força de flexió de titani i mica alta (0,9), alta soldadura força coeficient (anteriorment 0,9), mentre que el mòdul elàstic, coeficient de conducció de calor i coeficient d'amortiment són baixos. Sota certes condicions, titani esquerda corrosió, Corrosió galvànica i embrittlement d'hidrogen en contacte amb problemes. A causa de les característiques físiques, químiques i mecàniques de titani, el disseny d'equips de titani haurien d'adoptar nous codis de disseny i especificacions tècniques (com el factor de seguretat, assignació de corrosió, foc mesures de prevenció, forma estructural, forma de soldadura, etc.). Coeficient d'amortiment material de titani és petit (a excepció de TiNi forma memòria aliatge), en l'ús de vibració, la necessitat de prendre mesures per evitar la vibració. Titani en l'àmbit industrial tan sols unes dècades d'història, disseny d'experiència és menys, queden molts problemes per ser explorat.

En tercer lloc, en la fabricació de productes.

A causa del baix mòdul elàstic de titani i rebot d'elaboració en fred, baixa conductivitat tèrmica superfície fàcil a l'abrasió, rascades i altres característiques, tot portar certa dificultat a les parts de titani formant, tractament tèrmic, mecanitzat i altre, tecnologia madura necessita exploració molt de temps.

En quart lloc, en l'aplicació.

A causa de la resistència a la corrosió alta de titani, material de titani pels equips permanents "permanent" o semi, valoració material cicle és molt llarg, de manera que l'ús d'unitats d'un o dos, la generació de tres de personal d'enginyeria i tècnics són difícils de comprendre plenament l'aplicació d'un dispositiu, no pot fer una avaluació completa i objectiva d'equips de titani.

En cinquè lloc, en la selecció del concepte de material.

Majoria de la gent encara són molt difícil de trencar el "preu de titani és massa car," la inèrcia de pensament. Sota la capacitat limitada d'inversió, és difícil d'usar que el casc d'acer car 5 ~ 10 vegades de titani material acer substitueix o coure equips marins. La tia en una inversió d'equips de titani relativament parlant, és realment gran, que la tecnologia i els avantatges econòmics d'equipament de titani principalment es basen en la vida plena de costos per reflectir, que és principalment depenen de beneficis a llarg termini per reflexionar. Material de titani per ampliar l'aplicació en l'Enginyeria oceà, en l'avaluació de benefici i la promoció del respecte universal de fer molta feina.


[[JS_BodyEnd]]