+86-917-3373399 info@yunch.tech
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Shaanxi Yunzhong indústria Development Co, Ltd

Adreça: NO.128 Road, ciutat Baoji, Shaanxi Gaoxin província de la Xina

P.C.:721013

Tel: + 86-917-3373399

Enviar per fax: + 86-917-3373378

Correu electrònic:info@yunch.Tech

Notícies de la indústria
Titani zirconi i Hafni zirconi i Hafni titani indústria conferència i el sisè branca de The socis (junta general)
Jun 08, 2016

Per a l'estudi del xinèszirconi titani i HafniDirecció de desenvolupament de la indústria, promoure zirconi titani de Xina i actualització de Hafni indústria i transformació, especialment en la nova Xina econòmica desenvolupament normal, saber copsar la andquot; El cinturó i Roadandquot; possibilitats de construcció, vigorosament promoure l'ús de metall titani, Zirconi i Hafni, Zirconi i Hafni a indústria de titani xinès més gran i més forta, de 24 de desembre ~ Japó 25, patrocinat per la xinesa no ferrosos metalls indústria Associació branca del zirconi titani i zirconi de Hafni titani i Hafni indústria mercat el 2015 i conferència de promoció d'aplicació i xinesa no ferrosos metalls indústria Associació de CTA , sisè membres (general) Conferència celebrada a Beijing.


Conseller del Consell d'estat, President de xinès no ferrosos metalls indústria Associació Chen Quanxun va assistir a la cerimònia d'inauguració i discurs. Gan Yong, ex vicepresident, acadèmic de l'Acadèmia xinesa d'enginyeria, Cao Chunxiao acadèmic de l'Acadèmia xinesa de Ciències, Xina no ferrosos metalls indústria Associació president de Wang Qinhua, BaoTi Group Co, Ltd, vicepresident del Consell d'administració, director general, titani, Zirconi i Hafni Departament, President Associació de la indústria de metalls no ferrosos Xina Zou armat, va assistir a la inauguració. Xina no ferrosos metalls indústria Associació vicesecretari General de CTA, president Lu Fusheng ha presidit l'acte inaugural.


Chen Quanxun va assenyalar en el seu discurs, titani zirconi i Hafni indústria és un important membre de la gran família de la indústria de metalls no ferrosos. Titani, Zirconi i Hafni Departament des de l'establiment de especialment en els últims anys, sempre de complir el principi de servei, donar plena jugar al pont, assistent cap d'estat major i paper de portaveu de la indústria, va guanyar l'afirmació de les empreses d'indústria i dependència. TI, Zr i Hf indústria i la situació de la indústria de metalls no fèrrics més o menys el mateix general va entrar en la andquot, alta capacitat, baixa demanda, estricta protecció del medi ambient, petit benefici període de dificultats, però amb altres metalls són diferents, malgrat els molts reptes, però les perspectives de desenvolupament de la indústria és brillant, Chaoyang insdústria no ha canviat. Primer de tot, des del costat de la demanda, Zirconi titani i Hafni els nous materials de les perspectives d'àmplia aplicació, el futur tindrà una avançada nova. En segon lloc, des del costat de subministrament, sempre que l'enfocament en andquot; prohibició, retirada, reducció, andandquot; i andquot; deepandquot; fer un bon treball de reforma estructural, Ti, Zr, i indústria HF poden arribar a un nou punt de partida històric un major nivell de desenvolupament.


Chen Quanxun dóna una esperança de nova sessió de l'AC, l'Ajuntament. En primer lloc, la successió d'excel·lent tradicional, unir estretament les amples masses dels membres, al voltant de la andquot; 45andquot; Pla de desenvolupament, treball al voltant de la direcció de la reforma de l'oferta i la demanda. En segon lloc, I espero que el nou Consell i millorar constantment el nivell de servei i resoldre eficaçment els problemes per a empreses. En tercer lloc, en profunditat, propostes positives, de recerca i crear un millor ambient per al desenvolupament de la indústria. En quart lloc, potenciar la construcció de la plataforma d'informació, ampliar els canals de comunicació, ampliar l'espai d'aplicació.Zou Wuzhuang en l'informe de treball resumeix el Departament titani, Zirconi i Hafni, la cinquena sessió de el Counciland #39; s treballar i proposa suggeriments pertinents en la sisena sessió del Consell. Va dir que el sisè Consell per seguir millorant els mecanismes institucionals de la branca, la implementació de la innovació, impulsat, millorar el servei capacitats i nivell, construir i millorar els quatre aspectes del sistema de crèdit d'indústria per treballar. Yong sec, Cao Chunxiao, Xina Acadèmia d'Enginyeria acadèmic Wang Huaming, respectivament, per andquot; una nova generació de titani de metalls strategyandquot de desenvolupament d'aplicació, l'aliatge de titani d'aviació a prop futur desenvolupament andquot; andquot; alt rendiment difícil processats fabricació additiva de metall component làser: reptes tècnics i andquot de tema de ciència dels materials diversos; com el tema de comunicats; Anàlisi de Wang Qinhua la tendència d'importació i exportació de situació i política de Chinaand #39; metalls no fèrrics s.


La reunió elegit el Departament titani, Zirconi i Hafni, la sisena sessió del Consell, l'elecció Zou Wuzhuang com a president de la, CSIC 725 el rei Qihong com 21 vicepresident humana, Jia Hong, titani, Zirconi i Hafni Departament, Xina no ferrosos metalls indústria Associació secretari llarg.


En l'àmbit dels nous materials en titani present, és conegut com té la importància estratègica d'andquot; espai metalandquot; andquot metalandquot Marina; i la andquot; tercer metalandquot; emergeix una important base per al desenvolupament d'energia aeroespacial, de nou, l'estalvi energètic i la protecció del medi ambient, avançats de fabricació d'equip i altres indústries de materials estratègics. Nostre país en pla 45, té el desenvolupament de material de titani com un futur indústries emergents estratègic nacional de suport clau objecte, política de suport per a la indústria de titani proporciona oportunitats per al desenvolupament. La reunió estudi un total de des de casa i a l'estranger per gairebé 20 reconeguts experts, acadèmics i representants de negoci al voltant del metall de zirconi i Hafni titani a Marina, petroli, energia elèctrica, aeroespacial, metges, química, construcció naval, centrals nuclears i altres informen d'aplicació, en profunditat de l'assumpte calent en la indústria, innovació tècnica i aplicació.


[[JS_BodyEnd]]